torsdag 8 oktober 2009


Jul med Ernst blir bok

Ernst Kirchsteiger, Sveriges mest välkände inredare och livsnjutare, är aktuell med en helt ny bok. I år kan du glömma julstress och pretentioner – Ernst vision om den perfekta julen stavas familjemys. Julen ska vara lugn och avskalad enkelhet.

”Julen är ingen tävling. Det handlar inte om att den som har flest tomtar vinner. Det handlar om att kunna ta en skinkmacka och en pilsner med en vän. Om att kunna landa och vara lite barnslig en stund” säger Ernst.

En jul med Ernst är inte som andra jular. Ernst Kirchsteiger går sin egen väg oavsett om han binder granriskransar, bakar pepparkakor eller arrangerar hyacinter. I boken Jul med Ernst, Ica Bokförlag, bjuder Ernst Kirchsteiger på sina bästa julrecept, såväl egna kreationer som gamla traditionella familjerecept. Dessutom visar han hur man enkelt skapar fina juldekorationer, alltifrån girlanger till ljuslyktor. Och ingen jul utan Ernsts älskade blommor! Ernst visar dig vägen till enkla blomsterarrangemang där färgerna och formerna får styra.

Jul med Ernst finns nu ute i butik, cirkapris 240 kr.

TILLÄGG...Har just klickat hem Jul med Ernst från Adlibris...kostade där 161 kronor...TIPS!

2 kommentarer:

sylvia sa...

oj oj oj, skulle bodd i sverige skjønner jeg,må se om det er mulig å få tak i den i norge å..ser ut som en bok etter mitt hjerte.
ha en god natt klem fra sylvia

Anki sa...

Jädrar vad du jular på då, hihi...
Du vet jag har träffat Ernst, han är härifrån och hans föräldrar bor här...så jag ser honom allt ibland!

Julkramen!